maanantai 19. heinäkuuta 2010

Vaakalakko hetkellisesti tauolla ;)

No joo joo mun oli aivan "pakko" käydä vaa'alla...se on tätä kun olo on hyvä henkisesti ja fyysisesti sekä syömiset menee tasapainoisen hyvin. Jotenkin tulee se PIM-fiilis et nyt on katottava palkitseeko vaaka vai ei. Ja jos se ei palkitse niin kaikki romuttuu ja tulee paska olo ja se fiilis et tekis heittää vaan kaikki hukkaan. (mun on tosissaan päästävä tosta ajattelustavasta ja oltava muutenkin vähemmän mustavalkoinen ihminen mä tiedän!) Mut tosiaan tänään oli siitä hyvä päivä et se vaaka tosiaan oli mun kaveri palkitsi :) Alaspäin siis mennään JEE!

Mä oon lukenut tota mun "raamattua" joka päivä aina vähän siis sitä kirjaa josta puhuin TÄSSÄ merkinnässä.
Ja hitsi tuolla naisella on vain niitä mielettömiä ajatuksia joiden avulla jopa mä pystyn elämään päivä kerrallaan ja selvitä tästä kymmenien kilojen läskiviidakosta ja tuntea et musta on siihen myös!

Huojentava ajatus johon voin yhtyä on se, että mun ei tarvi kuulla keltään muulta miten mä laihdutan ja miten mä laihdun. Mun ei enää tarvi mennä kirjastoon ja lainata kasapäin erilaisia laihdutuskirjoja tai lehtiä ja noudattaa niitä orjallisesti. Mä syön pienempiä annoksia, monipuolisesti luomu- ja lähiruokaa suosien ja kasvispainotteisesti jonka lisäksi riittävästi vettä ja liikuntaa. Oma kroppa sanoo (ja osaks vaaka myös) miten sujuu ja miten muokata omaa dieettiä. Ihana kun osaa tuntea ja kuulostella omaa kroppaansa. Se on oikeastaan tullut tuolta kuntosalin puolelta enkä mä ennen osannut näin tuntea ja miettiä mitä kroppa haluaa, vaatii ja mistä se tykkää.

Ulkona on upeat ilmat ja sen sijaan et mä murehtisin mun kiloja, miltä mä näytän hihattomassa paidassa tai pursuuko koko tää komeus uimapuvusta ulos mä menen aurinkoon! Mä nautin mun elämästä, kesästä, lämmöstä, merestä ja kaikesta ihanuudesta mitä mulla on. Unohtamatta sitä seikkaa, että mä koko ajan myös mietin et mä laihdun ja yritän tehdä terveellisiä hyviä valintoja. Emmä voi sulkeutua neljän seinän sisälle koska mä pelkään mennä kylään kahville kun siellä tarjotaan jotain hyvää. Tai mä pelkään spontaaneita piknikkeilyjä kun siellä mä saatan sortua johonkin. Se on elämää! Mutta on mun valinta mitä mä suuhun laitan - ei kenenkään muun.

OLETTE RAKKAITA KAIKKI LUKIJAT

2 kommenttia:

  1. Niin olet rakas sinäkin :) Mähän sanoin, että kyllä se siitä! Protsku/rasvalinja on toiminut mullakin, kuukaudessa melkein -7kg :) Ja nälkää EN oo nähnyt....Goodbye hiilarit....

    VastaaPoista
  2. Heippa aaamu! :)
    Huh sulta on lähtenyt aivan mielettömästi kiloja jee! Joo siis mulla pitää protsku ja rasva nälkää kans tosi paljon. Mä syön päivässä about n. 150g protskua ja huomaa heti kuntosalilla painoja nostaessa jos on vähemmällä ollut koska sillon väsyy nopeammin. Hiilaria tulee sit kasvisten, juuresten ja aamuleivästä (josta en pääse eroon!) ja mä syön aika paljon pastaa, tosin tummana mut silti.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!