lauantai 27. lokakuuta 2012

Ah hyvä tunne kun se "möykky" on lähtenyt ja on kevyempi olo! Nesteitä on siis vedetty ihan kunnolla ja vaa'assakin valot vilkkuu alaspäin jes!

En päivitä tuota painoa tuossa oikealla puolella aina kun paino tippuu vaan kerran kuukaudessa aina jos joku siis sitä ihmettelee :)

Kävin tossa salillakin alkuviikosta ja huomasi miten on kipeä olo vieläkin kun syke nousi heti tosi korkealle ja pysyi siellä koko treenin ajan...Ei voinut juuri aerobista tehdä kun alkoi päässä heilua!
Tyydyin siis vain matalatempoiseen treenin ja tein mm. käsipainoilla ja kahvakuulalla eri liikkeitä. Mun uus suosikki on muuten yhden käden etuheilautus kahvakuulalla! Tosi tehokas ja hyvä liike!Eilen kävin salilla ja olo oli jo parempi. Ja sykkeetkin pysy suht koht hyvin alhaalla mut otin kyllä viel suht rauhallisesti.

Lämmittelynä meni ensin juoksua normaalisti salissa (ei juoksumatolla vaan pitkänmallisella alueella jossa voi juosta) ja sen jälkeen nostin vähän tempoa ja otin 10kg hiekkasäkin olkapäille ja juoksin sen kanssa. Sen verran pakkanen ja toi yhtäkkinen kylmyys vaikutti, että lämpöä sai todella ottaa kauemmin ja mullakin oli normijuoksun ajan huppari päällä.

Tein oikeastaan koko kroppaa kun nyt on taukoa ollut eli mm. kyykkyä tangolla, jalkaprässiä, penkkipunnerrusta, etuheilautusta kahvakuulalla ja jumppakepillä selkää ja kylkiä. Oli kyllä mahtava olo kun treeni kulki ja suosikki biisit soi korvissa.

Jos ens viikko ei ois näin rikkonainen treenin suhteen. Hyvät ruuat alle ja treeniä 5-6krt viikossa niin paino varmasti rytkähtää ihan kivasti.

Kohta on maaginen ALLE SADAN KILON RAJA rikottu ja se on todella iso juttu mulle! Mä en muista koska oisin painanut alle sadan viimeksi mut se ei ole 2000-luvulla ja ehkä joskus 1995 tms eli siitä on todella todella pitkä aika. Ylipainoinen olen ollut nuoresta asti....

Nyt menen tarpomaan tuonne isoihin lumikasoihin ja haukkaamaan raikasta happea ja luvassa ois ulkoilun jälkeen ihanaa tulista tomaatti-linssikeittoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!