torstai 18. lokakuuta 2012

PÄK!

Punchline is päk!!!

Tosiaan! Satuin löytämään tämän uudestaan ja luin vanhoja päiväkirjamerkintöjäni sekä kommentteja joita oon tänne saanut.Joku olikin huhuillut aikoja sitten jo olenko hengissä ja mitä kuuluu.No hengissä tosiaan ollaan! Voisin ens alkuun kertoa mitä kaikkea kuuluu sitten viime kirjoituksen...

Joo eli paino on laskenut aika rutkasti sitten tuo viime kerran. Painohan oli tuossa silloin 115kg ja tällä hetkellä paino on aika tarkalleen ottaen 102.6kg joten laihdutus, kuntoilu ja parempi elämä on onneksi jatkunut kuitenkin vaikka blogissa laskeutui hiljaiselämä...ELämässä on muutenkin tapahtunut kaikenlaista joka omalta osaltaan johti siihen uupumustilaan, että piti vähentää sekä nettiä että kaikkea muutakin "ylimääräistä".

Tosiaan tällä hetkellä kokonaispudotus siis on -37.4kg ja matka jatkuu! Vielä on matkaa sinne omaan ihannepainoon ja tavoitteeseen ja pikku hiljaa sinne mennään. Suurin luku tietty tämmöselle kolminumeroiselle suursyömärille on se satasen alitus ja punnituksen siirtyminen neuvolaan ;) Ja se toden totta lähestyy koko ajan...

Huh ei sitä jotenkin muutamia vuosia sitten edes tajunnut, että se ON MAHDOLLISTA vaikka sitä koko ajan kuitenkin odotti. Nyt on vain tehnyt työtä niin paljon sen eteen - uhrauksiakin joten aion nauttia täysin siemauksin siitä kun näen ne kaksi numeroa.

Niin milläs sitä sitten laihdutellaan..No! En laske kaloreita mutta katson annoskokoja ja sitä millaista ruokaa syön. Hyvälaatuista, suht paljon proteiinia, paljon kasviksia ja pastaa/perunaa/riisiä en syö lainkaan. Muutaman kerran kuussa tulee syötyä tummaa pastaa, että saa tankattua kuntosalia ja yleensäkin liikuntaa varten mut jokapäiväiseen ruokaan tai edes viikottaiseen se ei kuulu.

Salilla tulee käytyä 5-6krt viikossa ja kerrallaan tulee oltua n. 1h-1.5h. Vapaita painoja, tanko ja levypainot, kahvakuula, jumppakeppi, hyppynaru, taljat, jalkaprässikoneet ja tietty lämppärilaitteina kuntopyörä, soutulaite ja crossarit.

Teen tarkemman päivityksen miten treenaan ja miten syön ja voisin ottaa väliaikakuvia koska tietty kuntosali on muokannut vartaloakin todella paljon!

Huutakaa hep jos tätä eksyy vielä joku lukemaan! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!