tiistai 23. lokakuuta 2012

Ihan mielettömät turvotukset ollut nyt viimiset päivät ja pitää tehostaa veden juomista. Mä juon kyllä riittävästi n. 2 litraa per päivä plus salilla menee aina se puoli litraa ja kesällä meni litrakin treenin lomassa. Mulla on tapana täyttää sellainen puolen litran kannu ja sitä sitten täytellä pitkin päivää. En juo koskaan kylmää vettä vaan se on aina huonelämmintä. Lämmintä lähes kuumaa ruokaa pystyn syömään, mutta kylmän juominen ei oo mun juttu. Tosin ei se terveellistä olekkaan!

Nyt voisi tehostaa juomista niin, että tänään ja huomenna joisi puoli litraa enemmän mitä normaalisti niin saisi kropan taas siihen kuntoon ettei pöhötö niin kovasti. Nyt on rintojen alla sellanen turvotus paakku joka on ärsyttävä!!! Nopeasti se sitten lähtee kun vain saa nesteet kiertoon.

Luin uusimmasta (?) Bodaaja- lehdestä siitä miten pumppaavat liikkeet tehostaa omalta osaltaan nesteiden kiertoa kropassa. Kuuluukohan tohon erilaiset kyykytkin? Oon siitä hullu, että rrrrrakastan kyykkyjä! Oli ne sit tavallisia tai askelkyykkyjä mut yhtä kaikki ne on huippuja. Ja eihän sitä ihminen montaa eri liikettä edes tarvi kun tulee kroppaa hyvin treenattua. Perus liikkeitä viis niin se on siinä!

Joskus hinkkasin jotain olkapäitä jne pienempiä lihaksia mut jätin ne pois. Tässä vaiheessa kun ylipainoa on vielä paljon ja rasvaa sitä myöden myös on tärkeintä laittaa kropan isommat lihakset töihin ja treenailla ne pienet lihakset sitten kauniiksi kun ne rasvan alta näkyy ;)

Tänään ja eilen on ollut vetämätön olo enkä ole ollut salilla. Nuhaa, kurkkukipua jne enkä tahdo, että se tämän pahemmaksi menee joten huomenna vasta salille kunnon ja olon salliessa.
Syömiset ja kulutus täytyy vetää nyt normaalia vähemmälle kun kerran kulutusta ei liikunnalla tule juuri yhtään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!