maanantai 21. kesäkuuta 2010

Hermo menee

Huh mä en tajua miksi toi hiton vaaka ei palkitse tätä hyvin syömistä!? Tää on ahistavinta laihdutuksessa kun teet syömisten osalta kaiken hyvin ni silti tulee plussaa tai paino pysyy samassa? Tosin liikunnalla on tosi iso merkitys sano kuka mitä tahansa. Huomaan itse heti et jos en pääse liikkumaan ei paino putoa. Tai sitten pitäs tosi radikaalisti vähentää kaloreita jos on tilanne etten pysty liikkumaan. Nyt jalan vuoksi (kortisonipiikki laitettu) voin just ja just pyöräillä enkä sitäkään paljon. Kävely pois suljettu aivan kokonaan koska jalka rasittuu heti, rasittavaa!

Miten mä jaksan tästä eteenpäin? Miten hitsissä saan tota painoa nyt alas?

5 kommenttia:

 1. Juotko tarpeeksi vettä? Laihduttajille suositellaan jopa 3(-4) litraa vettä päivässä ja monien blogeista olen lukenut, että pelkästään veden vähyys voi jumittaa painoa. Tiedä sitten, tuli vaan mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Musta 3-4 litraa vettä päivässä on liikaa ja liiallinen vedenjuonti ei taas oo hyväksi kropalle eikä munuaisille :/ Mä juon n. kaksi litraa plus sitten jos käyn kuntosalilla treenaamassa niin puoli litraa vielä päälle.
  Itseasiassa teeveestä tuli dokumentti jossa sanottiin, että ihminen ei välttämättä tarvitsisi juoda vettä juurikaan ruuan lisäksi, koska ruuasta saatava neste täyttää suuren osan ihmisen vedentarpeesta :)

  Nyt kun katson tota painojanaa niin toisaalta pitäisi taas ymmärtää katsoa pidemmältä aikaväliltä.

  9 päivää ja -1.1kg hmm niin ja hyvä painonpudotustahti oli se viikossa 500-800g eli pitäs vissiin sit olla ihan tyytyväinen kummiskin...?

  VastaaPoista
 3. Totta tuokin. Melkein kyllä mistä vaan löytyy aina eri/päinvastaiset mielipiteet ja "ohjeistukset". Parasta kai kun tekee, mikä itsestä tuntuu hyvältä, ei kai siinä pahasti voi pieleen mennä :)

  Seuraatko muuten mittoja, mitä niissä on tapahtunut?

  VastaaPoista
 4. No tällä hetkellä en seuraa mittoja mut tasaisin väliajoin oon ottanut eri paikoista senttimittoja (vyötärö, lantio, reisi, pohje, nilkka, rinnan alta, käsivarsi) mut mua jotenkin silti tsemppaa se vaaka jotenkin enemmän kun sentit :/

  VastaaPoista
 5. Miks vedenjuonti olis munuaisille huonoks? Eiks se just nimenomaan paranna munuaisten toimintaa, kun juominen "huuhtoo" niitä...Ainakin munuaisvikaisten (okei, KISSOJEN, mutta kuiteskin xD) pitäis juoda toooosi paljon vettä..? Ja tossa Dukanissaki käsketään juoda paljon vettä kun protskua tulee paljon, et munuaiset voi hyvin...

  mä itse juon kans 2-4l päivässä. Mut sehän on totta, että pelkän veden juonti vie elimistöstä suoloja yms, ja ilmeisesti myös magnesiumia. Itse onneksi käytän ihan ruokasuolaa sen verran paljon, ettei oo pahemmin tullut oireita...Lisäksi juon välillä kivennäisvettä funlightin kanssa, siinä on magnesiumia ja natriumia.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!