tiistai 15. kesäkuuta 2010


Paino putoaa tappavan tasaisesta ja jotenkin pelolla odotan sitä tasannevaihetta kun iskee plussa vaakaan. Kauhea tsemppi ja meditointi päälle ettei se masenna, koska faktahan on se et kyllä se siitä sit taas alkaa putoomaan. Nyt on ollut hyviä pudotuksia mut en oo kyllä tyytyväinen siltikään ennen kun paino on siellä missä se alimmillaan oli. Joten sitä kohti tähdätään.

Millä korvaisin riisin ja pastan!? Onko kellään mitään ideoita? Nyt syön nuo tietenkin tummana, mutta tarkoitus olisi jättää ne pois turvotuksien ja jatkuvat hiivataudin vuoksi. Perunaa en juuri syö joten se ei oo ongelma. Mutta mitä laittaa "pääruoka-aineeksi" riisin ja pastan tilalle? HELP!

Joku ehdotti kvinoaa mutta kuinka paljon se sisältää hiilaria?

4 kommenttia:

 1. Kokeilepas tummaa soijarouhetta riisin ja pastan tilalta. Se on suht mautonta, sisältää noin 50% proteiinia ja hiilareitakin aika paljon, mutta ei mulla ainakaan turvota.

  VastaaPoista
 2. Heippa

  Kiva kun kävit jättämässä kommentin blogiini. Nyt on vain sellainen tilanne itselläni etten jaksa päivittää blogia päivittäin ja ottaa stressiä siitä kirjoitanko vai en. Elokuun alussa päivittelen viimeistään kuulumiseni. Kiitokset kommentista ja tervetuloa lukemaan jatkossakin :)

  VastaaPoista
 3. VIIVI: Itseasiassa oon ollut nyt 13 vuotta vege ja soijarouhe sekä tofu kuuluvat jokapäiväiseen ruokavalioon. Ja soijarouhetta tuleekin tohon mun perus tomaattikastikkeeseen ja yleensä "vähän" kaikkeen. Mut tosiaan kun se on siinä kastikkeessa ja mä tahtosin kaataa sen mun mössön jonkun päälle...eli ennen on tullut kaadettua riisin tai pastan päälle se :)

  Ja hei kiva kun kommentoit ja tulit lukemaan! :)

  VastaaPoista
 4. JOGGU: Tosi harmi koska blogisi vaikutti tosi mielenkiintoiselta! Mutta kun sen vasta löysin niin selailen sitten noita vanhoja merkintöjä. Juu blogeista ei kannata ottaa ressiä koska siinähän menee mielenkiinto tosi nopeasti. Itse olen satunnaisesti pitänyt "muualla" blogia vuodesta 1999 mutta tämä tosiaan keskittyy vain laihduttamiseen :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!