tiistai 15. kesäkuuta 2010

Pähkinät ♥

Tässä on vähän kaikenlaista, joten en nyt syönyt "kunnon" lounasta ja toivon ettei se kostaudu myöhemmin. Söin vain kupillisen pähkinöitä joissa oli luomuna mm. casheweita, parapähkinää, makademiaa ja hm mitäs vielä? Hitsi et ne on sitten hyviä eikä voi ikinäkään verrata mihkään suolattuihin tai markettien halpapähkinöihin nams nams nams :)

Harmittaa kun en pääse kuntosalille enkä mihinkään jumppiin kun kroppa reistailee. Odotan, että olen kunnolla kunnossa ettei tämä pitkity. Sitten heti vääntämään rautaa ja uusimaan saliohjelmaa. Ei malttas vaan millään odottaa!

Edit: Tunnen itteni niin hyvin etten voinut jättää lounasta väliin. Söin siis vielä tollasen Nutrilettin Hunger Controllin josta kirjottelin aiemmissa merkinnöissä ja vettä päälle!

2 kommenttia:

  1. Minakin soin tanaan 80g pahkinoita, pitkasta aikaa tuli hirvittava himo. Olipa hyvia :-)

    Suomessa Punnitse & Saasta kaupan pahkinat ovat niiiin ihania, omani oli talla kertaa ihan vaan marketista.

    VastaaPoista
  2. Heippa Elisabeth! Täällä Suomessa hyvälaatuiset (ja vähän huonompilaatuisestkin) pähkinät on tosi kalliita ja me tilataankin meidän luomupähkinät ulkomaalaisesta nettikaupasta. Samalla hintaa mitä Suomesta saa tavis pähkinöitä saa puolet halvemmalla LUOMU pähkiöitä ulkomailta :)

    Punnitse&Säästä on ihana kauppa samoin kuin Ruohonjuuretkin vaikka ei ihan omassa kotikaupungissa niitä olekkaan :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!