tiistai 15. kesäkuuta 2010

Rrrautaa!


Mä ajattelin heti huomenna mennä salille tekemään yläkroppaa sekä selkää vaikka en alakroppaa pystykkään nyt tekemään. Suunnitelmissa ois tsekkailla ainakin nyt vähän uutta saliohjelmaa kun oon veivannut turhan kauan tota samaa. Tietyt jutut nyt pysyy samana koska en nää mitään syytä et ne pitäis vaihtaa koska ovat toimivia ja suht kivoja liikkeitä. Selän kiertoliike jumppapallon päällä on yks mun ikisuosikkeja jonka lisäksi ylätalja, hauiskääntö pulley- vetolaitteella ja vapailla painoilla tehtävät käsiliikkeet. Mä teen aika isoilla painoilla mut vastaavasti lyhyitä sarjoja. Kerään mielummin voimaa kuin kestävyyttä. Tosin noitakin vaihtelevasti!

4 kommenttia:

 1. Tosi hienoa, että sä jaksat urheilla...mä oon siis MIELETTÖMÄN laiska urheilemaan, mun liikunnat on hyötyliikuntaa, ei juurikaan muuta. Ehkä se on osaksi sitä, kun ei oo ketään salikaveria tai lenkkikaveria lähellä...blaah:( Kiva kun oot palannu takaisin kirjoittelemaan!!

  VastaaPoista
 2. AAAMU: Heippa Aaaamu!
  Siis hei mä olin kanssa joskus tooooosi laiska mut sitten liikuntakärpänen puri mua toden teolla ja nyt käyn 4-5krt viikossa kuntosalilla. Mun kipinä oli kun monen sattuman kautta törmäsin yhteen mukavaan personal traineriin jolta sit ostit palveluita ja hän sit kädestä pitäen opetti, neuvo ja tsemppas mua. Kun meidän "suhde" päättyi niin jatkoin kuntosalia. Ja vihdoin ja viimein uskaltauduin myös ryhmäliikuntatunneille joita kammoksuin koululiikunnan vuoksi. Mut kannatti mennä! Yleisolemus on ryhdikkäämpi ja kuten tuolla kirjottelin niin tosiaan kroppa ei oo sellanen "väsynyt roikkuva läski" vaan vähän kiinteämpi ;)

  Lenkille mua ei saa ikuna! Mä en oo sitä sorttia mutta pyöräily ja metsässä patikointi on eri juttu. Kaverin kanssa tietty on kaikki kivempaa. Mä käyn kuntosalilla yksin ja jumpissa kun en sinne niin kaveria tarvi. Mut just uimaan ja kävelemään ois kaveri kiva eikä ois niin iso kynnys lähteäkkään.

  VastaaPoista
 3. Jep, nolointa on, et meillä on noin kilsan päässä yhtenä vuonna Suomen parhaaksi valittu kuntoilukeskus...!!! Jonne en oo saanu hilattua itseäni. No ehkä mä innostun, kun saan painon alle sadan kilon, ja senttejä pois viel sellaisen 20...

  VastaaPoista
 4. aaamu: Sä saat ne nopeammin pois ku meet vaa sinne salille rohkeasti ;) Kuntosali on sellanen laji et just sentit sillä katoo tosi hyvin! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!